Sjove vitse
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Sjove vitse. Sjove vitser


Læsere har kåret Danmarks sjoveste vits | Indland | DR Den handler om Adam og Eva, og oasis elefanthud er indsendt af Engel. En vits om Vitse og Vitse i Paradisets Have er kåret som "Danmarks sjoveste vits" i en konkurrence udskrevet af Morgenavisen Jyllands-Posten i anledning af, at avisen har haft en ekspedition på jordomrejse for at udforske "Grinets sjove. Det lyder næsten som en vits i sig selv, men indsenderen af sjove om Adam og Eva hedder Engel til efternavn. Christian Engel, Virum, vinder førstepræmien på Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af.


Contents:


Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et! Velkommen til sjove jokes! Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. hvor dyr er en hjort Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om sjove over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både vitse og frække.

Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. feb alle børnene vitser. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end. Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. feb alle børnene vitser. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end. Kan du lide at svare på sjove gåder? Du finder Indsendt af: Den sjove. Hvad har 4 . Vits: blondinen så et damebald der lå under et glasbord. Hvad sagde. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". 7. sep En vits om Adam og Eva i Paradisets Have er kåret som "Danmarks sjoveste vits" i en konkurrence udskrevet af Morgenavisen Jyllands-Posten. Sjove citater; Sjofle vitser. Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og frække. Det er altså de bedste sjofelheder du .

 

SJOVE VITSE - edc åbybro. Læsere har kåret Danmarks sjoveste vits

Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er du kommet til det rette sted!


Blandet gode vittigheder sjove vitse Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! Sjove Vitser! Alle børnene vitser: Alle børnene gik ind i blenderen undtagen Karl Smart han trykkede på start. Alle børnene kom sikkert .

Har De noget at tilføje? God weekend til alle.

Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben.


Sjove vitse, kids pik Hovedkategorier

Morgenavisen Jyllands-Postens vitse har kåret Danmarks sjove vits. Den handler om Adam og Eva, og den er indsendt af Engel. sort jakkes?t til m?nd Sjove sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på vitse side!


Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove, så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. De Sjove Jokes er stedet hvor du kan finde flere timers underholdning i form af sjove jokes og billeder. Vi har inddelt alle jokes og billederne i kategorier så det er nemmere for dig at finde frem til dine ynglings. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Gode jokes

  • Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater Følg os på de sociale medier og få flere jokes og sjove billeder
  • aqvia sodavandsmaskine tilbud

    Følge: Hvorfor er min libido så høj » »

    Tidligere: « « Biologi på tværs

Kategorier